Op deze pagina

Iemand verwijzen

Van Andel ouderenpsychiatrie is onderdeel van GGZ Friesland, de grootste aanbieder van geestelijke gezondheidszorg binnen Friesland. Sinds februari 2016 is GGZ Friesland Ouderenpsychiatrie verdergegaan onder de nieuwe naam Van Andel ouderenpsychiatrie. De heer J.C. Van Andel is een voormalig psychiater en geneesheer-directeur van het Psychiatrisch Ziekenhuis Franeker, die zich tijdens de Tweede Wereldoorlog sterk maakte voor herstel van zijn patiënten. Zijn betrokkenheid staat symbool voor onze aanpak, waarbij het herstel het belangrijkste streven is.

Ons team is gespecialiseerd in het behandelen van psychische klachten en psychiatrische stoornissen bij mensen vanaf 60 jaar. Ook behandelen we mensen die jonger zijn dan 60 jaar, die te maken hebben met lichamelijke kwetsbaarheid (frailty) in combinatie met psychische problematiek.

Verwijzen

U kunt op twee verschillende manieren verwijzen naar Van Andel ouderenpsychiatrie:

  • Via Zorgdomein. U vindt ons, net zoals u gewend bent, bij ouderen als u voor GGZ Friesland kiest. In de toekomst krijgt Van Andel ouderenpsychiatrie een eigen verwijsmogelijkheid.
  • Telefonisch via telefoonnummer 058 28 48 777

Consultatie

Bij vragen over het aanmelden van nieuwe patiënten, kunt u terecht bij onze triagisten. Zij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 088 - 336 56 88.

Heeft u specifieke vragen aan één van onze psychiaters? Neem met de dienstdoende psychiater contact op via telefoonnummer 088 - 336 56 88.