Over ons

Van Andel Ouderenpsychiatrie is er voor ouderen die last hebben van psychische problemen, waardoor ze zich beperkt voelen in hun dagelijks leven. Het kan gaan om bijvoorbeeld somberheid, angstig zijn, geheugenverlies of verwardheid.

Van Andel Ouderenpsychiatrie is onderdeel van GGZ Friesland, de grootste aanbieder van geestelijke gezondheidszorg binnen de gehele provincie Friesland. Ons team is gespecialiseerd in het behandelen van psychische klachten bij mensen die meestal ouder zijn dan 60 jaar. Ook behandelen we mensen die jonger zijn dan 60 jaar, die te maken hebben met lichamelijke kwetsbaarheid in combinatie met psychische problematiek.

Wanneer u door psychische klachten vastloopt in het leven en moeite heeft om de draad weer op te pakken, kan het team van Van Andel ouderenpsychiatrie u helpen. We gaan op zoek naar de oorzaak van uw klachten en bieden advies, behandeling en begeleiding die bij u past. Wij bieden ambulante behandeling, dagbehandeling en klinische zorg op diverse locaties in Friesland. 

Bekijk hier onze behandelingen