Locatie Bertilla

Locatie Bertilla
Burg. Wuiteweg 140 9203 KP Drachten
088 - 336 56 88
locatie drachten

Routebeschrijving

Vanuit de richting Harlingen / Amsterdam A31

Volg de borden Franeker/Leeuwarden. Neem op de N31 de afslag Drachten en neem op de rotonde de eerste afslag naar Ureterpvallaat. Neem op de volgende rotonde de derde afslag naar Splitting. Ga bij de rotonde rechtdoor naar Berglaan. Neem op de rotonde de tweede afslag naar Raadhuisplein. Neem op de volgende rotonde de derde afslag naar de Burgemeester Wuiteweg. Gezondheidscentrum Sûnenz bevindt zich aan de rechterkant.

Vanuit de richting Leeuwarden N31

Volg vanaf het Drachtsterplein de borden Drachten. Neem de tweede afslag op de rotonde en ga de oprit N31 op. Neem de afslag Drachten en neem op de rotonde de eerste afslag naar Ureterpvallaat. Neem op de volgende rotonde de derde afslag naar Splitting. Ga bij de rotonde rechtdoor naar Berglaan. Neem op de rotonde de tweede afslag naar Raadhuisplein. Neem op de volgende rotonde de derde afslag naar de Burgemeester Wuiteweg. Gezondheidscentrum Sûnenz bevindt zich aan de rechterkant.

Vanuit de richting Heerenveen A32

Vertrek in noordwestelijke richting op de A32. Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt Heerenveen om de borden E22/A7 richting Drachten/Groningen te volgen. Neem afslag 29-Drachten-Centrum richting Drachten – Centrum/Drachten – West. Vervolg de weg naar Zuiderhogeweg. Neem op de rotonde de eerste afslag naar Eikesingel. Neem op de rotonde de derde afslag naar Burgemeester Wuiteweg. Gezondheidscentrum Sûnenz bevindt zich aan de linkerkant.

Vanuit de richting Groningen A7

Vertrek in zuidwestelijke richting naar A7 en voeg in. Neem afslag 29-Drachten-Centrum richting Drachten – Centrum/Drachten – West. Vervolg de weg naar Zuiderhogeweg. Neem op de rotonde de eerste afslag naar Eikesingel. Neem op de rotonde de derde afslag naar Burgemeester Wuiteweg. Gezondheidscentrum Sûnenz bevindt zich aan de linkerkant.

Parkeren

Gezondheidscentrum Sûnenz beschikt over een eigen parkeergelegenheid waar u gratis gebruik van kunt maken.

Openbaar vervoer

Vanaf de bushalte op het Van Knobelsdorffplein in Drachten kunt u de Qliner lijn 310 richting Heerenveen nemen. Vervolgens stapt u uit bij bushalte Bertilla in Drachten. Vanaf de bushalte is het nog ongeveer drie minuten lopen naar Gezondheidscentrum Sûnenz. Het gezondheidscentrum bevindt zich aan de linkerkant.

 

Terug naar Overzicht Locaties

Van Andel ouderenpsychiatrie
Locatie Nij smellinghe
Compagnonsplein 1
9202 NN Drachten
Telefoon 088 - 336 56 88 
E-mail: info@vanandel.nl

Van Andel ouderenpsychiatrie
Locatie Parlevinker
Jetting 1
8862 AK Harlingen

Van Andel ouderenpsychiatrie
Locatie Kastanjelaan
Kastanjelaan 1, gebouw C
8441 NC Heerenveen

Van Andel ouderenpsychiatrie
Locatie Hege Wier
Sixmastraat 2
8932 PA Leeuwarden

Van Andel ouderenpsychiatrie
Locatie Bolswarderbaan
Bolswarderbaan 1
8601 ZK Sneek

Van Andel ouderenpsychiatrie
Locatie Bertilla
Burg. Wuiteweg 140
9203 KP Drachten

Van Andel ouderenpsychiatrie
Locatie de Woudvaart
Birdaarderstraatweg 80 B
9101 PK Dokkum